H
در شرایط عادی، این حصار شامل سرمایهگذاری میباشد که قیمت آن در جهت عکس سرمایهگذاری اولیه حرکت میکند. برای مثال سرمایهگذار میتواند با تنظیم قرارداد آتی، سهام خود را به قیمتی مشخص در آینده به فروش رساند.
در این صورت نوسانات بازار تاثیری بر قیمت سهام شخص نخواهد داشت و سرمایهگذار این سهام را در زمان آتی با قیمتی مشخص به فروش رسانده است.
البته حصار تنها محدود به فروش در قیمتی مشخص از طریق قرارداد آتی نیست. سرمایهگذار همچنان میتواند با ورود به دو بازار که معمولا در جهت عکس یکدیگر حرکت میکنند ریسک سرمایهگذاری خود را کاهش دهد.
برای مثال سرمایهگذار با خرید دلار آمریکا در بازار فارکس و از طرفی خرید طلا میتواند ریسک پرتفوی خود را کاهش دهد. (بطور تاریخی، قیمت دلار آمریکا و طلا معمولا در عکس یکدیگر حرکت کردهاند).
این تاثیر دستهای یا زنجیرهای در امور سیاسی و رفتار مشتریان در بازار خود را به خوبی نشان میدهد. این رفتار همچنان بخوبی در هنگام افزایش ارزش داراییهای خاصی خود را نمایان کرده و به باد کردن حباب دارایی کمک میکند. این تاثیر به اسم ذهنیت گلهای نیز شناخته شده است.
بدهیهای بانک مرکزی شامل اسکناس و مسکوک نزد مردم به علاوه سپرده بانکها نزد بانک مرکزی است و داراییهای بانک مرکزی شامل طلا، ارز و بدهیهای دولت و بانکها به بانک مرکزی است.
معادله H=R+C مبین آنست که پول پر قدرت (پایه پولی) H برابر است با جمع اسکناس و مسکوک (Currency) به علاوه سپردههای بانکی (Reserves) نزد بانک مرکزی است.
نکته ۱: پول پر قدرت در برابر شبه پول تولید شده ناشی از فعالیت بانکهای تجاری و تعاملات افتصادی مردم است.
نکته ۲: حجم پول در گردش تنها وابسته به پایه پولی نیست و با فعالیت بانکهای تجاری و مردم در تعاملات اقتصادی نیز مرتبط است. طبق فرمول حجم پول در گردش برابر D0/R است که D0 پ حجم پول اولیه (پول پر قدرت) و R نرخ ذخیره قانونی بانکها نزد بانک مرکزی است.
در این روش شرکت تصاحبگر (خریدار) با خریداری سهام شرکت هدف و افزایش سهام خود در شرکت هدف و یا از طریق تغییر مدیریت در شرکت هدف و تایید خرید از طریق مدیریت تصاحب را انجام میدهد.
خصوصیت اصلی در تصاحب خصمانه عدم رضایت مدیریت شرکت هدف در ادغام یا فروش شرکت است. روشهای متعددی برای دفاع در برابر تصاحب وجود دارد که عبارتند از روش قرص سمی، استراتژی مرد چاق و روش چتر نجات طلایی.
برای مثال این پول وارد بازار ارز و طلا شده و پس از کسب سود بالا در دوره زمانی نسبتا کوتاه و افول آن بدنبال بازار دیگری گشته و از بازار ارز و طلا خارج و وارد بازار بعدی خواهد شد.
در صنعت بانکداری نیز در بسیاری از مواقع بانکها با ارائه نرخهای بالای سپرده یا گواهی سپرده در پی جذب این وجوه میباشند. مبالغ بالای این وجوه سرگردان و مقدار جذابیت بازارهای موازی در بسیاری از مواقع باعث تغییر نرخهای بانکی میشود.