۰

کتاب کار با قیچی: آشنایی با میوه‌ها و سبزیهای خوراکی

بازدید 72

[ad_1]

کتاب کار با قیچی: آشنایی با میوه‌ها و سبزیهای خوراکی

تهیه و تنظیم : صفایی‌دیبا – علی‌اکبر
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۸/۰۸
رده دیویی : ۳۷۲.
قطع : خشتی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۴
نوع اثر : غیره
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۰۳۵۴-۶-X

[ad_2]

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *